Home / About Kastriot / Retourneren en verzenden

Retourneren en verzenden

Retourneren

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via kastriotclothing@gmail.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Voorwaarden voor het terugsturen van de producten
De producten dienen in originele staat, onbeschadigd terug gestuurd te worden.

Verkeerd geleverde producten of producten die niet volgens de specificaties zijn ontvangen
Hebt u producten ontvangen die beschadigd zijn of niet compleet zijn, dan heeft u het recht deze terug te sturen en zullen de juiste producten opnieuw verstuurd worden. De gemaakte kosten zullen voor rekening van kastriot.eu zijn.

Terugstorten van uw betaling
Na het ontvangen van de producten worden deze beoordeeld. Na goedkeuring wordt het geld binnen 14 dagen teruggestort.

Kosten voor het terugsturen
De kosten voor het terugsturen van de producten zijn voor rekening van de consument.

Hoe werkt het retourneren
In uw bestelling hebt u een retourformulier ontvangen. Vul deze in volgens de instructies van het retourformulier en plak de retoursticker op de doos.

Klik op de link voor een overzicht van de algemene voorwaarden